Onze zorgverleners benaderen hun cliënten met het respect dat ze verdienen.
Bieden de juiste mate van zorg en begeleiding.
En houden oog voor hun onafhankelijkheid.

Thuis blijven wonen terwijl uw behoefte aan zorg en hulp toeneemt? De zorgverleners van We take care staan graag voor u klaar. Met onze expertise geven wij invulling aan uw zorgbehoeften en wensen.
Zodat zelfstandig wonen zo lang mogelijk een reële optie blijft.
Onze zorgprofessionals werken in kleine groepsverband. Daardoor zijn ze flexibel, kunnen ze snel handelen en is er ruimte voor persoonlijk contact. Zij staan letterlijk en figuurlijk midden in de wijk. In overleg met uw huisarts, specialist in het ziekenhuis of andere zorgverleners in de wijk bieden zij u passende zorg aan huis.
Wij vinden het erg belangrijk dat uw zorg zoveel mogelijk door dezelfde zorgverleners wordt geleverd, zodat u met hen een band kunt opbouwen waardoor u zich veilig en vertrouwd zult kunnen voelen. Mede daarom streven wij naar zo min mogelijk verloop onder onze zorgverleners.

We take care werkt met zowel zelfstandig werkende zorgverleners als zorgverleners in loondienst. Allen worden zorgvuldig beoordeeld op professionaliteit en integriteit en zijn in het bezit van een verklaring omtrent het gedrag.
De zorgverleners van We take care worden persoonlijk gescreend op het leveren van zorg in verschillende situaties.
U kunt erop rekenen dat wij een ongekend niveau persoonlijke begeleiding bieden, met zachtheid, compassie en een glimlach.

Wat kunt u van ons verwachten:
Wij zijn 24 uur per dag aanwezig
Wij zijn snel en flexibel, we leveren zorg op maat
Wij hebben begrip voor uw persoonlijke situatie
Wij zijn ons bewust van de impact die thuiszorg op uw persoonlijk leven kan hebben
Wij werken uitsluitend met kleinschalige zorgteams bestaande uit vaste en ervaren zorgverleners
Wij zijn er voor U!